Geen huwelijksreis Peter van der Vorst

Peter van der Vorst gaf deze zomer zijn jawoord aan zijn geliefde Sander Scheurs, maar een huwelijksreis zit er niet in. De presentator is te druk om ertussenuit te gaan. Hij werkt aan negen verschillende programma's.

Peter trouwde op 23 augustus met Sander. Zo'n 250 gasten waren bij het huwelijk aanwezig. "We wilden het klein houden, maar dat liep een beetje uit de hand." De belangrijkste reden voor de trouwpartij: zoon Levi (6,5). "We deden het ook echt voor onze zoon, die het heel leuk zou vinden als wij getrouwd waren. We dragen nu ook alle drie dezelfde achternaam: Scheurs-Van der Vorst", vertelt hij in het AD.

Hoewel de presentator, die vanaf dinsdagavond een nieuwe reeks van Verslaafd! op de buis brengt, te druk is om op vakantie te gaan, vindt hij dat hij genoeg tijd aan zijn gezin kan besteden. "Sinds we in Abcoude wonen, waar ook mijn productiehuis zit, is het goed te combineren. Ik doe altijd het ochtendritueel met Levi en breng hem naar school. Mensen denken dat ik altijd maar op reis ben en nooit thuis zit. Ik heb soms het gevoel dat ik me moet verdedigen. Maar meestal zit ik gewoon om 6 uur ’s avonds te eten."