Geen huwelijk voor Daan en Bracha

Niemand had verwacht dat ze nog bij elkaar zouden zijn; womanizer Daan Schuurmans en de verleidelijke Bracha van Doesburg. Vooral toen Daan spijt kreeg en naar zijn ex terugkeerde. Maar de liefde voor Bracha bleek uiteindelijk sterker te zijn. Toch zit er geen huwelijk in voor de twee.

Daan Schuurmans (36) en zijn vriendin Bracha van Doesburg (27) zijn nogsteeds een stel. Iets wat niemand van het acteurspaar had verwacht.Immers: hun relatie begon met een ’valse start’. Daan woonde immers nogsamen met Jennifer Hoffman (27) toen hij halsoverkop verliefd werd opzijn sexy medespeelster Bracha van Doesburg. “Het gaat heel erg goedtussen ons. We zijn enorm gelukkig met elkaar”, vertelt Daan op eenfilmpremière. Bracha kijkt hem stralend aan. “Ja, we hebben het heelerg fijn samen,” vult ze aan. “Daan en ik zijn nu twee jaar samen. Hetgaat absoluut heel goed met ons!” Maar als we Daan vragen of er eenhuwelijk op komst is, laat de acteur zeer expliciet weten: “Néé, wezijn niet van plan om te trouwen. Absoluut niet!” Bij het horen van die woorden lijkt het of Bracha even slikt, want die uitspraakstaat haaks te staan op eerdere uitlatingen van haarzelf. Enige tijdgeleden zei de actrice namelijk resoluut: “Ik zou ook dolgraag een keertrouwen. En dan bij voorkeur met Daan.”

De twee ontmoetten elkaar doordat ze allebei in het toneelstuk Closerspeelden. Bracha speelde daarin een sexy stripper. Daar sloeg de vonkover, alleen had Daan Schuurmans toen nog een relatie met JenniferHoffman. Sterker nog: hij had Jennifer net ten huwelijk gevraagd.Uiteindelijk verliet de acteur zijn verloofde voor Bracha vanDoesburgh.

Lees het hele artikel in de Weekend van deze week, die vanaf woensdag in de winkels ligt.