×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gedwongen psychiatrische opname Heather Locklear

Gedwongen psychiatrische opname Heather Locklear
20.11.2018 -

Heather Locklear is opgenomen in een psychiatrische instelling. De behandelend arts van de actrice maakte gebruik van een regeling waarbij iemand maximaal 72 uur verplicht kan worden een interne behandeling te volgen.


De therapeut besloot daartoe nadat hij had geconstateerd dat de 57-jarige opnieuw een inzinking had. In juni werd Heather ook al gedwongen opgenomen omdat ze dreigde zichzelf iets aan te doen. Niet veel later belandde ze in het ziekenhuis na een overdosis. De Melrose Place-actrice bracht de zomer door in een afkickkliniek.

Naast haar verslaving en psychische problemen, heeft Heather ook juridische zorgen: een van de ambulancemedewerkers die haar behandelde toen ze in februari werd opgepakt voor huiselijk geweld klaagt haar aan voor mishandeling. Ook een politie-agent die bij de aanhouding aanwezig was, heeft een aanklacht ingediend wegens agressief gedrag van de actrice tijdens haar arrestatie.