×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Garry Shandling overleden

25.03.2016 -

Acteur en komiek Garry Shandling is donderdag op 66-jarige leeftijd gestorven. Dat laat de politie van Los Angeles weten.


Donderdagochtend, lokale tijd, werden de hulpdiensten naar Shandlings woning gestuurd. De acteur werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht, waar de dood werd geconstateerd. Het is nog onbekend wat er precies is gebeurd. Volgens TMZ heeft Shandling een hartaanval gehad.

Shandling begon zijn carrière als tekstschrijver voor sitcoms als Welcome Back, Kotter en Sanford And Son. Het grote publiek kent Shandling vooral van zijn rollen in de Larry Sanders Show en zijn eigen Garry Shandling Show. Recent was hij nog te zien in de films Captain America: Civil War en Iron Man 2. In komedies als The Dictator en Funny People had hij cameo's.