Gaat Daphne Bunskoek weg bij RTL Boulevard?

Voor Dahne Bunskoek gaat mogelijk haar laatste periode in als het gezicht van het entertainment programma RTL Boulevard. Momenteel is de presentatrice bezig met de onderhandelingen over het al dan niet verlengen van haar contract bij de commerciële zender RTL.  

Daphne, die inmiddels alweer twee jaar vrijwel dagelijks het populaire programma aan elkaar praat, zou op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Volgens insiders zou zij in het vervolg de presentatie van programma’s met meer diepgang voor haar rekening willen nemen. Stoppen bij boulevard betekend wellicht ook het einde van haar contract bij RTL en het daarbijbehorende salaris. Toch weerhoudt dit de brunette er geenszins van haar droom na te jagen.

Bij RTL lijkt men al rekening te hebben gehouden met een eventueel vertrek van de presentatrice. Afgelopen maanden werd kindervriendin Irene moors menigmaal ingeschakeld om Daphne’s plek achter het desk over te nemen. Vader in spe Winston Gerschtanowitz mocht na verloop van tijd zelfs wekelijks op vrijdagavond Nederland van het laatste entertainmentnieuws voorzien. Misschien een manier om de kijkers alvast aan een opvolger voor Daphne te laten wennen? De tijd zal het leren.