×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Froukje de Both heeft twee linkerhanden

6.07.2015 -

Froukje de Both is binnenkort te zien als een van de nieuwe presentatoren van Eigen Huis En Tuin. Zelf heeft ze eigenlijk geen idee waarom ze is gevraagd voor het programma.


"Ik heb twee linkerhanden en ik kan voor geen meter klussen. Ik heb totaal geen groene vingers, ik heb geen flauw idee", vertelt Froukje lachend in het Radio 10-programma Tim In De Morgen. "Maar ik ga het allemaal leren en daar sta ik heel erg voor open. Het lijkt mij zo handig dat ik zo meteen niet meer aan een man hoef te vragen of hij een spijker in de muur wil slaan, maar dat ik het zelf kan. Maar zover ben ik voorlopig nog niet."
Frouklje is vanaf maandagavond ook te zien in het nieuwe programma Wie Doet De Afwas. Dat presenteert ze samen met Angela Groothuizen en Nance Coolen.