Frits Sissing is kritiek spuugzat

Frits Sissing krijgt bergen kritiek over zich uitgestort. Hij zou volgens collega's als Henny Huisman en Patty Brard absoluut geen showman zijn. "Hij luistert niet en straalt niets uit." Vooral nu hij het legendarische programma In De Hoofdrol presenteert, zijn de rapen gaar. Sissing is het zat en slaat terug!

Sissing zucht diep wanneer we hem met de lawine aan kritiekconfronteren. “Ik wilde dit al heel erg lang. Anderhalf jaar geleden hebik de overstap gemaakt naar het grote amusement en daarmee heb ikinderdaad mijn nek uitgestoken. Dankzij de AVRO die mij die grote kansgegund heeft. En vooralsnog zijn beide partijen heel blij”, zegt hij.“Ondanks alle kritiek vind ik dat het programma elke week weer groeit.Ik doe het op mijn manier en ik ben daar heel erg blij mee en geniet ermet volle teugen van, wat ze ook allemaal roepen. En wat Henny Huismanbetreft: ik vind sowieso dat je in de showbizz niet over je collega’smoet praten. De enige reden waarom Henny dit volgens mij doet, is omzichzelf groter te maken ten koste van mij. Ik heb verder geen behoefteiets over hem en andere collega’s te zeggen.”

Over de kijkcijfers hoeft Frits niet te klagen. “Er wordt massaal naarmijn programma gekeken! Gemiddeld 1,8 miljoen kijkers, dat is toch eenfeestje!”