×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Freek Vonk herdenkt haaienaanval

2.02.2018 -

Het is vandaag precies één jaar geleden dat Freek Vonk aangevallen en gebeten werd door een haai tijdens de opnames van zijn programma. Vandaag staat Freek stil bij de gebeurtenissen van toen: 'Mijn liefde voor haaien is eigenlijk alleen maar groter geworden'.


'Vandaag precies één jaar geleden voer ik samen met mijn team uit, om zoals we al zo vaak hadden gedaan, met Caribische rifhaaien te duiken. Alleen pakte deze duik iets anders uit dan normaal, het was een kwestie van het verkeerde moment en de verkeerde haai. Nu een jaar later gaat het hartstikke goed met me, behalve dit litteken – en een groot litteken aan de binnenkant van mijn arm – en wat minder gevoel in mijn huid heb ik er eigenlijk niks aan overgehouden! En mijn liefde voor haaien is eigenlijk alleen maar grote geworden', schrijft de bioloog bij de foto waarop het litteken duidelijk te zien is.