×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Freek Vonk heeft geen gevoel in huid onderarm na haaienbeet

6.02.2017 -

Freek Vonk heeft nog steeds geen gevoel in de huid van zijn onderarm na de haaienbeet van vorige week. De bioloog schrijft op zijn Facebook dat de zenuwen zwaar beschadigd zijn.


Toch heeft hij goede hoop dat dit gevoel terugkomt. 'Zenuwen kunnen regenereren, dus dit gevoel zou terug kunnen komen in een paar weken of maanden. Garanties zijn er echter niet.' 

Freek heeft een update gegeven over zijn situatie nadat hij vorige week in zijn arm werd gebeten door een haai. De wonden zijn gehecht en hij maakt het goed. Hij deelt ook foto's van de hechtingen in zijn rechterarm. 'De grote open wond op mijn bovenarm was te heftig om te laten zien op social media, maar de hechtingen daarentegen zien er wél schitterend uit! Onvoorstelbaar hoe mooi dit gelukt is, zeker gezien het feit dat mijn bovenarm aan stukken lag en ik zelfs mijn spieren zag zitten! In mijn biceps zitten ook een paar scheuren maar die zouden moeten kunnen helen in de komende tijd.' Hij bedankt de chirurg voor zijn geweldig werk. 

Toch is het gevaar voor onze bioloog nog niet geweken. Er is nog een kans op infectie. Daarom moet hij voorlopig nog onder toezicht blijven in Miami. Gelukkig kan hij alweer weer grapjes maken. 'Ik hoop jullie echter allemaal binnenkort weer met mijn rechterarm een grote 'HAAI FIVE' te kunnen geven!'