Frederik Brom en vrouw overleven relatietests

Frederik Brom en Nienke Römer zijn al elf jaar samen en ze zijn nog steeds heel erg gelukkig. "Om ons heen zien we de eerste echtscheidingen. Inclusief huilende moeders op het schoolplein. Gelukkig heeft onze relatie de tests overleefd", vertelt Nienke aan een ochtendkrant.

"De eerste baby en/of een verhuizing geven sores en slaapgebrek. Als je dat allemaal doorstaat, mag je volgens mij stellen dat je huwelijk gelukt is. En dat is bij ons het geval", vult Frederik aan. Het acteurskoppel staat samen op de planken in het toneelstuk Liefde enzo. "Het is het eerste toneelstuk dat Nienke heeft geschreven. En toen ik het las, vond ik het zo grappig dat ik meteen riep dat ik zelf wel de man wilde spelen", aldus Brom.

Hoewel Nienke eerst zocht naar een actrice voor de andere rol, besloot ze uiteindelijk om deze zelf te gaan spelen. "Alle goede actrices zijn de revue gepasseerd. Tot ik besefte dat ik ziende blind was. Komt er een keer een leuke rol voorbij zou ik hem laten liggen", reageert Nienke. "Het feit dat we een huwelijk spelen terwijl we ook echt getrouwd zijn, geeft natuurlijk een extra dimensie. Natuurlijk komen er herkenbare situaties in voor", vertelt de acteur over het stuk. "Een beetje als in het stuk Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus; je maakt het allemaal weleens mee."