×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fred van Leer viert verjaardag met show in Ahoy

Fred van Leer viert verjaardag met show in Ahoy
18.09.2019 -

Fred van Leer is woensdag jarig, maar kijkt alvast een jaar vooruit. De stylist viert zijn volgende verjaardag op 18 september 2020 namelijk op grootse wijze, met een show in Ahoy in Rotterdam. Fred & Friends, zoals het festijn heet, wordt volgens Fred 'groots en hysterisch;, zo vertelt hij.


‘Als Rotterdammer is het natuurlijk fantastisch om in Ahoy te mogen staan. Iets wat ik nooit voor mogelijk hield omdat ik natuurlijk niet kan zingen,’ zegt een dolgelukkige Fred, die woensdag 43 is geworden in een filmpje op social media. ‘En nu sta ik daar volgend jaar. Met mijn vrienden! Hoe cool is dat? Wat en wie kun je verwachten? Dat ga ik nu nog niet verklappen. Het wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel en toeters en bellen.’

Een klein tipje van de sluier wil hij wel oplichten. ‘Er komen grote namen uit onverwachte hoek. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen. Wie weet word ikzelf verrast of krijg ik visite. Ik ben tenslotte jarig. Iedereen die mij kent, weet dat ik van een goed feestje hou.’

De kaartverkoop voor Fred & Friends is inmiddels van start gegaan. Wie van plan is een ticket te kopen, moet alvast rekening houden met de dresscode: glitter, black en pink.