Frans Bauer zweert diëten af

Frans Bauer verbaasde iedereen vorig jaar met zijn drastische gewichtsverlies. Inmiddels houdt de zanger zich niet meer zo strikt aan zijn dieet.

“Op een bepaald moment had ik het gewoon helemaal gehad met dat lijnen”, vertelt hij in het Belgische weekblad Dag Allemaal.

“Ik ben nu eenmaal een Bourgondiër”, zegt Frans. “Ik dieet nooit meer. Echt, ik zou niet weten waarom. Ik wil helemaal niet meer zo mager zijn.”

De volkszanger, die dertig kilo verloor, heeft er weer tien kilo aangegeten. “Weet je, 86 kilo past veel beter bij mij en ik voel me er kiplekker bij.”

De kookkunsten van zijn vrouw Mariska spelen ook een rol bij zijn beslissing om het diëten af te zweren. “Echt Hollandse kost, heel gewoontjes maar ongelooflijk lekker.”

Zijn fans zijn blij dat ze weer iets meer hebben om van te genieten. “Na een tijdje kreeg ik bijna dagelijks te horen dat mijn slanke lichaam niet bij me paste”, legt hij uit.

“Mijn fans wilden liever de oude Frans terug. Nu ik weer wat voller ben, zijn de mensen blijkbaar een beetje opgelucht.”