×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer verslaat Justin Bieber

14.10.2016 -

Vorige week verscheen het nieuwe album van Frans Bauer, Geluk, Hoop & Liefde, waarmee hij terugkeert naar het levenslied. Het album komt vandaag binnen op de eerste plaats in de GfK Dutch Album Top 100. Frans verslaat deze week wereldster Justin Bieber, die op de tweede plaats staat.


Het is het 15e album van Frans Bauer dat de nummer 1 positie weet te behalen. Hij verdringt daarmee de meiden van O’G3NE, die vorige week nog op de eerste plaats stonden.

De zanger is erg blij met de nummer één notering voor dit album. ‘Je hoopt natuurlijk altijd dat je fans een nieuw album zullen omarmen, maar de reacties zijn echt overweldigend. Bij signeersessies komen ze in groten getale opdagen en ik ontvang alleen maar leuke berichten van mensen die blij zijn de ‘oude’ Frans weer terug te horen.’