×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer ‘tot tranen toe geroerd’

6.04.2018 -

Frans Bauer is verbouwereerd. Zijn nieuwe album Levenslied voert in Belgiƫ zowel de Vlaamse als de nationale Ultratop aan: 'Ik weet niet goed wat me overkomt'.


'Het is een beetje zoals met Niki Terpstra in De Ronde Van Vlaanderen vorige week zondag', reageert Frans, die volgens zijn woordvoerder tot tranen toe geroerd was: 'Vijf weken lang in de top 5 en dan nu nummer één'. Ook op Instagram jubelde Frans. 'Fantastisch!!! Mijn nieuwe album Levenslied verbreekt al mijn verkooprecords van de laatste jaren in België en knalt op één in de Ultratop 200!'

Volgens Gino Moerman, manager van Frans' platenlabel, is het succes bijzonder opmerkelijk: 'Het is lang geleden dat we nog zo een spectaculaire verkoopcijfers gezien hebben van een Nederlandstalige cd met volkse liedjes. Frans slaagt erin om de mensen exact te bezorgen wat ze willen. Gezellige liedjes, kwalitatieve productie en vooral een taal die iedereen aanspreekt'.