×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer steunt O’G3NE met speciaal lied

22.04.2017 -

Dat Frans Bauer supertrots is op de meiden van O’G3NE. Niet zo vreemd natuurlijk, Lisa, Amy en Shelley komen, net als hij uit Fijnaart. Speciaal voor de meiden schreef hij een lied voor ze. Hij zong dat liedje overigens niet zelf.


Frans vindt O’G3NE geweldig en hoopt dat ze bij de eerste vijf zullen eindigen tijdens het Eurovisie Songfestival. Hij schreef het lied Whop Whop Gas Erop en dat werd opgenomen door de kinderen van basisschool De Springplank. De school waar de meiden van O’G3NE op school hebben gezeten en waar ook de kinderen van Frans opzitten. Tijdens de presentatie van het lied en de clip waren Lisa, Amy en Shelly als speciale gasten van de partij.