Frans Bauer komt tot rust op Gran Canaria

Zware en hectische weken waren het voor Frans Bauer en zijn vrouw Mariska. Trouwen, op huwelijksreis en verder nog hard werken ook. Vandaar dat het pasgetrouwde paar samen met hun zoons Christiaan, Jan en Frans jr. uitkeken naar hun jaarlijkse vakantie op Gran Canaria.

“Ja, voor het eerst zijn we hier echt als man en vrouw,” lacht FransBauer, genietend van de zon op zijn vakantieadres op Gran Canaria.Jarenlang gaan de Bauers namelijk al naar hetzelfde vakantieadres. “Waarom zou ik ergens anders heen gaan als iedereen het hier prima naarz’n zin heeft?”, redeneert de zanger. “We hebben altijd een kamer dichtbij het zwembad, zodat we de jongens vanaf de kamer en het terras in degaten kunnen houden. En die weten hier alles te vinden. En daarbij, ikhoef ook helemaal niet chic en trendy op vakantie, ik wil het gewoongezellig hebben. Daarom gingen we tijdens onze huwelijkreis ook nietnaar een verre, tropische bestemming, maar naar Disneyland Parijs. Datvonden de jongens namelijk leuk. En ik zeg altijd maar: als de kinderenhet naar hun zin hebben, heb ik het ook. Genieten doe ze hier iederjaar weer. Daarom zijn we hier ook alweer voor de zesde keer.”

De 6-jarige Christiaan leek het vooraf overigens wat rustiger aan temoeten doen, aangezien er vlak voor de vakantie een scheurtje in zijnarm geconstateerd werd. “Gelukkig mocht het gips er voor de vakantiealweer af en heeft hij er nu helemaal geen last meer van,” aldus Frans.

De zanger kan overigens niet zonder zijn appelmoes. Mariska neemtaltijd een aantal potten mee en dat heeft al eens voor flinkovergewicht gezorgd bij de douane.

Overigens werd deze vakantie niet alle tijd doorgebracht bij hetzwembad van het resort. Aan boord van de Blue Marlin 3 maakte het helegezin bijvoorbeeld een heerlijke vistrip, met een bezoek aan dehavenplaats Puerto de Mogan. “Verder zijn we ook nog naar een vogelparkgeweest. En we zijn met z’n allen wezen jetskiën. Wat een avontuur wasdat.”