Frans Bauer in shock

Frans Bauer is geschokt over het verhaal van weekblad Story, dat hij verliefd zou zijn op de Belgische zangeres Laura Lynn.

“Ik weet zelf van niets. Ik ben niet vreemdgegaan”, zegt de Nederlandse volkszanger in De Telegraaf. “Moet ik mezelf dan gaan verdedigen voor iets dat ik niet heb gedaan?”

Ook is de vertolker van het levenslied ronduit verdrietig over de aanpak van het blad, die de week begon met een cover waarop Bauer staat afgebeeld, terwijl hij Lynn omhelst.  “Ik heb drie dagen geleden nog contact gehad met de fotograaf, maar hier heeft hij niets over gezegd. Dat vind ik erg schijnheilig”, aldus een ontdane Frans.

Niet alleen de zanger is van zijn stuk gebracht door het verhaal, het management van de publiekslieveling baalt stevig van de praatjes die Story rondstrooit over de sympathieke Frans. “Laura is een collega van Frans. Ze hebben onlangs tien avonden lang opgetreden in Antwerpen. De twee hebben een zakelijke relatie.” Om daar nog aan toe te voegen “Op het moment dat dit verhaal de wereld in werd gebracht, zaten Frans en Mariska bij de pastoor om hun huwelijk te bespreken. Frans houdt alleen van Mariska en hun huwelijk gaat gewoon door.”

Alsof Story het wist, zal Bauer op dit moment geen juridische stappen ondernemen tegen het blad. “Ze willen zich concentreren op positieve dingen. Het is te triest voor woorden dat ze niet onbezorgd kunnen genieten van de huwelijksvoorbereidingen”, aldus de manager van Frans 

Frans en zijn Mariska vormen al jaren één van de meest stabiele koppels uit de Nederlandse showbizz en op 9 mei stappen de twee tortels in het huwelijksbootje. Niets of niemand houdt Frans dan nog tegen om Maris voor altijd de zijne te maken.