Frans Bauer getrouwd

Frans Bauer en Mariska van Rossenberg hebben elkaar vrijdagochtend het ja-woord gegeven in het gemeentehuis van Willemstad. De volkszanger en zijn grote liefde kwamen aanrijden in een  beige Bentley.

Mariska ziet eruit als een echte bruid. Ze draagt een gebroken wittejurk met een lange sleep. De sluier is afgezet met kant. het geheel is afkomstig van de huisontwerper van de Bauers. Opvallend is het prachtige decolloté van Mariska. Hetbruidsboeket bestaat uit witte rozen. Frans is gekleed in een beigepak, net als zijn drie zoontjes. Het geluk straalt van het paar af opdeze zonnige dag.

Bij aankomst werden de Bauertjes ontvangen door een horde fans. ook de media is in volle getale aanwezig om het huwelijk te registreren. Van Shownieuws tot het NOS journaal, allen zijn getuigen van deze bijzondere dag. De Nederlandse Spoorwegen heeft zelfs extra treinen in gezet.

De tortelduifjes trouwen om half twee voor de Kerk. De huwelijksvoltrekking vindt plaats om half twee in de Basiliek in Oudenbosch. 

Frans en Mariska hebben een relatie sinds 1991. Ze hebben driezoontjes, de 6-jarige Christiaan, de 5-jarige jan en de 3-jarige Fransjunior.