Placeholder

’Frank Masmeijer werd mishandeld’

Frank Masmeijer zit op dit moment drie weken vast in de gevangenis van Antwerpen. 'Een week voordat Frank Masmeijer werd gearresteerd, is hij in elkaar geslagen,’ vertelt een familielid aan Weekend. ’Over wat daarvan de reden zou zijn wilde hij nooit iets zeggen.’ De arrestatie van Frank Masmeijer zorgt bij iedereen voor veel vragen.

Is Frank Masmeijer werkelijk een grote crimineel die betrokken is bij drugshandel. Of is er sprake van een groot misverstand en is hij, zoals zijn vrouw Sandra zegt, onschuldig. Zij bezoekt haar man geregeld samen met haar dochters Michelle en Charlotte in de gevangenis.

Frank zit daar inmiddels al enkele weken. In de nieuwe Weekend deze week heel veel nieuws over deze opzienbarende zaak. Familieleden vertellen onder meer dat Frank op 14 oktober met veel politiegeweld van zijn bed werd gelicht en dat hij na de eerdere mishandeling rondliep met een blauw en opgezwollen oog. Frank's advocaat wil de berichten over een mishandeling bevestigen noch ontkennen. Het hele verhaal, met veel nieuwe feiten, lees je deze week in Weekend.

Frank's vrouw Sandra bezoekt haar man een aantal keren per week in de strengbewaakte gevangenis.