×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Dane koopt penthouse

Frank Dane koopt penthouse
4.04.2018 -

Frank Dane lijkt een voorschot te nemen op het riante salaris dat hij vanaf volgend jaar mogelijk gaat verdienen als opvolger van Edwin Evers. Hoewel Radio 538 nog altijd niet officieel naar buiten heeft gebracht dat Frank de ochtendshow gaat doen, lijkt het er wel sterk op dat de broer van Robert Jensen vanaf 1 januari zijn wekker vroeg moet gaan zetten.


En die wekker zal nóg vroeger moeten staan dan hij nu al gewend is, als hij Edwin vervangt tijdens vakanties. Want Frank zal over niet al te lange tijd niet meer vanuit zijn huidige woonplaats Utrecht naar Hilversum moeten rijden, maar vanuit Wassenaar! Weekend kwam namelijk tot de ontdekking dat Frank daar vorige maand een prachtig penthouse heeft gekocht. Voor het lieve sommetje van 1,1 miljoen euro gaat de Radio 538-dj op stand wonen. In Weekend deze week de allereerste foto's van het nieuwe huis van Frank.

Frank samen met zijn grote voorbeeld Edwin Evers.

Frank heeft het penthouse gekocht in dit prachtige complex waar op dit moment luxe-appartementen worden gerealiseerd.