Francis verlaat Is This Love?-villa

Francis uit Rotterdam is vertrokken uit de villa van de reallifesoap Is This Love? Na een vergeefse zoektocht naar ware liefde voelde de 46-jarige Rotterdamse vrijgezel zich niet meer op haar plek in het programma.

''Ik voel me er niet lekker bij. De mannen die zouden moeten bellen, die bellen niet’’, vertelde Francis teleurgesteld aan haar medebewoners. "Ik ben hier niet op mijn plek’’, voegde ze er aan toe.

De 25-jarige single Sharon, die maandag het ziekenhuis bezocht, noemde de beslissing van Francis onbegrijpelijk. En Will (25) vroeg zich af of Francis dit echt meende. ''Het is wat het is’’, sloot Francis het gesprek af. Ze pakte haar spullen en ging direct naar huis, zo was te zien op de livestream.

In het nieuwe realityprogramma van John de Mol gaan zes vrijgezellen vanuit een villa op zoek naar de liefde door te daten met kijkers. Het huis is uitgerust met 90 camera’s om alle gebeurtenissen 24 uur per dag te volgen.

Francis is op zoek naar een stoere, eerlijke, gezellige en vooral betrouwbare vent. Ze had de afgelopen week dates met twee mannen, Raymond en Michael John. ''Helaas melden zich minder mannen voor mij aan dan ik had gehoopt. En de mannen die zich aanmelden zijn niet waar ik naar op zoek ben.'' Maandagavond liet ze blijken niet zo lekker in haar vel te zitten. ''Af en toe denk ik: wat doe ik hier dan nog? Ik heb geen inschrijvingen, niks. Ik mis mijn hond en mijn leventje thuis’’, zei Francis.

In de tv-uitzending is dinsdagavond te zien hoe Will gaat speeddaten met zeven meisjes.