×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fotoshopblunder Oprah en Reese Witherspoon

26.01.2018 -

In de fotoserie van de speciale Hollywoodeditie van het tijdschrift Vanity Fair, die net is uitgekomen, zijn een paar flinke fotoshopblunders gemaakt en daarover raakt Twitter niet uitgepraat. Zo heeft Oprah Winfrey op een foto drie handen en Reese Witherspoon drie benen. De Wrinkle In Time-actrices hebben zelf inmiddels ook gereageerd op hun extra ledematen.


Zo twittert Reese: 'Oké, nu weet iedereen het…ik heb drie benen. Ik hoop dat jullie mij nog steeds kunnen accepteren voor wie ik ben'. Oprah reageerde op de tweet met de tekst: 'Ik accepteer je derde been. Omdat ik weet dat jij mijn derde hand ook accepteert'. Veel twitteraars bestudeerden de foto's grondig en al snel verschenen er allerlei memes en gifjes als reactie op de blunder van Vanity Fair.

De foto's zijn gemaakt door Annie Leibovitz, maar naar alle waarschijnlijkheid bewerkt door een iets te enthousiaste vormgever. Naast Oprah en Reese werden ook Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot en Robert De Niro vereeuwigd voor deze speciale uitgave.

Bekijk hier de bewuste foto.