×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto: Vriend Katja Schuurman zoent met man om homostellen te steunen

3.04.2017 -

In heel Nederland worden massaal hand in hand foto's gedeeld om de homostellen in ons land bij te staan en er aandacht voor te vragen dat ook zij normaal hand in hand over straat kunnen lopen. Freek, de vriend van Katja Schuurman, gaat nog een stapje verder. Met een collega laat hij zien dat twee zoenende mannen ook heel normaal zijn!


Katja deelt het kiekje op haar Instagram. 'Freek en Guillaume #handinhand', tikt ze erbij. De mannen houden dus ook elkaars hand vast en luisteren hiermee naar de oproep van Barbara Barend. 

Barbara heeft deze actie in het leven geroepen nadat afgelopen weekend een homostel uit Arnhem aangevallen is. Een van de mannen is zelfs geslagen met een betonschaar en is daardoor meerdere tanden verloren. Zij werden aangevallen omdat ze hand in hand over straat liepen. 

 

Freek & Guillaume van @restaurantbreda #handinhand

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op