Placeholder

FOTO: Baby boer Jan en zijn Rianne geboren

Er is weer een baby geboren! Deze keer een kindje van het platteland. Boer Jan en zijn Rianne zijn de trotse ouders geworden van baby Melle Pieter Christiaan. Het jongetje is maandagnacht ter wereld gekomen laat de KRO-NCRV weten.

De Boer Zoekt Vrouw-kandidaten zijn in de zevende hemel met de komst van de kleine. 'Melle is 48 cm en 2660 gram, het was gelukkig niet een hele lange uitputtende bevalling. Melle is 4 weken te vroeg geboren. Rianne had niet meteen in de gaten dat ze weeën had. Pas uren later hebben ze de verloskundige gebeld. Nog geen half uur later was kleine Melle al geboren, een kerngezonde zoon', laat de dolgelukkige vader weten aan de KRO-NCRV.

Over de naam van hun zoontje heeft het liefdeskoppel niet lang hoeven na te denken. 'Rianne komt natuurlijk uit Friesland en Melle is een van de weinige ‘normale’ Friese namen. Van mij mocht het wel iets Fries, maar niet al te gek. Met de namen Pieter en Christiaan is hij naar zijn twee opa’s vernoemd. Op wie Melle het meeste lijkt, komen we niet helemaal uit. Hij is gewoon prachtig', zo laat de vader stralend weten.

 
(Bron: Boerzoektvrouw)