×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Floortje Dessing verliest hoop in de liefde

30.12.2016 -

Floortje Dessing denkt niet dat ze nog gelukkig wordt in de liefde. De presentatrice zag het afgelopen jaar weer een relatie stranden. “Ik moet denk ik toch maar eens aan mezelf toegeven dat het er voor mij niet in zit, dat huisje, boompje, beestje”, vertelt ze.


“Dat vind ik heel jammer hoor. Het lukt me gewoon niet, het gaat niet.” Floortje vindt het moeilijk om iemand te vinden ''die het leven met mij leuk vindt''. “Ik ben natuurlijk ook iemand die heel erg mijn eigen plan trekt en mijn eigen ding doet”, zei de 46-jarige presentatrice, die geregeld wekenlang van huis is voor haar reisprogramma’s, in RTL Boulevard. “Daar zitten ook heel veel mensen niet op te wachten. Het is gewoon niet gelukt, ik geef het op.”

Hoewel ze haar relatie zag stranden, noemt Floortje 2016 een ''echt onvergetelijk jaar''. “Ik heb een heel bijzonder jaar gehad.” Ze won de Gouden TelevizierRing, ''in ons vak toch wel een van de hoogst haalbare dingen''. “Nog steeds krijg ik tranen in m’n ogen als ik bedenk dat zo veel mensen op ons gestemd hebben.”

Ook ging een langgekoesterde wens van Floortje in vervulling toen ze terugging naar het door oorlog verscheurde Syrië. “Dat was moeilijk, zwaar en ingewikkeld, maar het dubbel en dwars waard.”