×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Floortje Dessing moet het rustiger aandoen

Floortje Dessing moet het rustiger aandoen
21.03.2017 -

Floortje Dessing moet gas terugnemen en moet het wat rustiger aan doen. Op Twitter vertelt de presentatrice: ''Ben weer eens gevloerd: iets te hard geleefd denk ik de afgelopen maanden... even van de radar."


''Niks ernstigs trouwens! Gewoon een beetje gaar'', voegt ze er in een tweede tweet aan toe. Ook een woordvoerder van VARA-BNN zegt dat er niets bijzonders aan de hand is en dat de winnares van de Gouden Televizier-ring 'gewoon even ziekjes' is.

Floortje was in 2014 maanden uit de running. Tijdens een reis naar Iran werd ze namelijk geveld door een onbekend virus en dat leidde tot een hersenvliesontsteking. Ze trekt momenteel recordaantallen kijkers met het vierde seizoen van Floortje naar het einde van de wereld. Zondag is de laatste aflevering te zien, waarvoor ze Thailand bezocht.