×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Finale Heel Holland Bakt

25.10.2015 -

Farida, Sarena en Martine nemen het tegen elkaar op tijdens de finale van Heel Holland Bakt die Omroep Max zondagavond uitzendt. Het bakprogramma is opgenomen voordat presentatrice Martine Bijl de hersenbloeding kreeg waarvan zij momenteel revalideert. De voiceover, die Bijl nog niet had ingesproken, wordt voor deze keer overgenomen door jurylid Janny van der Heijden.


De finalisten krijgen ook dit jaar weer drie uitdagende opdrachten: eerst de Franse suikercreatie 'macaron-dessert', dan het gebakje 'harde mokka'. Ter afsluiting moeten de kandidates is creatiefs bedenken bij het thema 1001 Nacht. De winnares gaat met de titel Beste Thuisbakker van Nederland naar huis.