×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Filmversie ’t Schaep in koelkast door crisis

9.10.2013 -

De verfilming van de tv-serie ‘t Schaep Met De 5 Pooten is vanwege financiële problemen even in de koelkast gezet. Dat heeft producent Job Gosschalk woensdag gemeld. Er zijn voorlopig niet genoeg geldschieters om te kunnen draaien, stelt hij.


De producenten richten zich nu eerst op het nieuwe seizoen van de successerie en gaan pas daarna aan de slag met de film. Zo is er ook meer tijd om investeerders te vinden, aldus de makers. De film zou volgend jaar rond kerst in de bioscopen gaan draaien.

Het is nu de bedoeling dat de nieuwe serie in 2014 op televisie te zien is. De film zou dan in 2015 in première moeten gaan. Het scenario is wel klaar, en acteurs als Loes Luca, Pierre Bokma, Marc-Marie Huijbregts, Carry Tefsen en Georgina Verbaan hebben in principe al bevestigd mee te willen doen aan de film.