×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Film met Noortje Herlaar in de prijzen

5.03.2017 -

De nieuwe Nederlandse familiefilm Toen Mijn Vader Een Struik Werd heeft de eerste prijs gewonnen op het festival KinoKino in de Kroatische stad Zagreb. Dat heeft producent Lemming Film zondag bekendgemaakt. Het jeugdfilmfestival vond afgelopen week plaats.


Toen Mijn Vader Een Struik Werd is de verfilming van het gelijknamige boek van Joke van Leeuwen. In de film vlucht de tienjarige Toda voor een oorlog in haar thuisland. Op haar spannende en soms gevaarlijke reis weet ze steeds beter voor zichzelf op te komen en haar angsten te overwinnen.

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Noortje Herlaar, Teun Kuilboer en de jonge actrice Celeste Holsheimer. Ook Susan Visser, Anneke Blok, Leny Breederveld en Ali Ben Horsting vertolken rollen. Toen Mijn Vader Een Struik Werd is geregisseerd door Nicole van Kilsdonk (Patatje Oorlog, Ventoux).

De film is vanaf 22 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.