Filemon zoekt graag de rust op

Tijdens zijn vakantie vindt Filemon Wesselink het heerlijk de rust op te zoeken. Al komt het daar met de kinderen nu natuurlijk niet meer zo van. Hij denkt echter met veel plezier terug aan een vakantie in Nieuw-Zeeland.

Met een camper door Nieuw-Zeeland. En dan lekker genieten van de rust en het nietsdoen, daar kan de 34-jarige Filemon Wesselink enorm van genieten. ‘Voor mijn werk doe ik vaak de meest extreme dingen, dus dan is het wel eens lekker om tijdens een vakantie niets te moeten,’verrelt de presentator in de Kampioen. ‘Het meest spectaculaire wat we daar hebben gedaan, was een wandelingetje over een gletsjer. Maar eigenslijk was dat me al te veel. Speciale schoenen aan en aan veiligheidslijnen vastzitten.

Wel kwam hij er achter dat een vakantie in een camper een goede leerschool is voor je relatie. ‘In zo’n kleine ruimte leer je elkaars goede en slechte eigenschappen kennen. Terug op Schiphol wisten hij en z’n vriendin Michaela dan ook zeker dat ze samen verder en samen kinderen wilden. En dat is dan ook gebeurd. Samen hebben ze nu een dochter, Danique en een zoon, Sebastiaan.