Ferry schreef brief voor GTST-collega’s

Ferry Doedens keerde terug op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden met een bijzondere brief op zak. Daarin legde hij uit hoe de afgelopen periode voor hem is geweest.

Ferry las de brief voor tijdens een welkomstlunch voor de cast van de soap, vertelde Guido Spek in RTL Boulevard. "Het was een mooi moment. Ferry had de acteurs apart genomen om zijn brief voor te lezen." Volgens Spek was de start van de opnamen 'enigszins beladen'. "Je weet toch dat Ferry de serie gaat verlaten. Maar ik was heel blij hem weer te zien en blij om te zien dat het goed met hem gaat."

Ook Everon Jackson Hooi vond de lunch bijzonder. "We hebben allemaal ons zegje gedaan." De acteur vindt het jammer dat Doedens uit GTST wordt geschreven. "Ik heb geen idee hoe ze dat gaan doen, we zijn gisteren pas begonnen."

Doedens werd een paar weken geleden door producent Endemol ontslagen nadat hij zijn afspraken meermaals niet nakwam. Niet veel later bleek de 25-jarige acteur te kampen met een drugsprobleem. Doedens liet zich opnemen in een kliniek. Anderhalve week geleden liet hij weten weer helemaal terug te zijn. "Ik voel me goed en heb zin om harder te werken dan ooit te voren."