Ferry Doedens zit ook zonder manager

Ferry Doedens raakt niet alleen zijn baan kwijt bij Goede Tijden Slechte Tijden, de acteur moet ook op zoek naar een nieuwe manager.

Artiestenmanager Linda Hagelaar zegt in het AD dat ze de banden met Ferry Doedens recent heeft verbroken. ,,Dat had niet per se met zijn ontslag te maken, maar wel met een verschil van inzicht over nu en de toekomst,'' zegt Hagelaar, de moeder van Ferry's collega Ruud Feltkamp.

Endemol maakte vrijdagavond bekend dat Ferry zijn rol in GTST kwijtraakt. In een statement verklaart de producent dat Ferry wordt ontslagen vanwege 'het herhaaldelijk niet nakomen van productionele afspraken'. Hierdoor kwamen de opnames van de soap meermaals in het gedrang.

Ferry speelt vanaf 2009 de rol van Lucas Sanders in de RTL4-soap. Hij werkt na de zomerstop nog tien weken. Dat houdt in dat hij tot eind december in GTST te zien is, aldus Endemol.

Op Twitter geeft Ferry aan op vakantie te zijn op Bali. Op 1 augustus wordt hij in Sneek verwacht op de filmset van de thrillerkomedie Sneekweek waarin hij zijn filmdebuut maakt.