Ferry Doedens: ‘Ik voel me goed’

Ferry Doedens is terug van weggeweest. ''I'm back! Ik voel me goed en heb zin om harder te werken dan ooit te voren", laat Ferry weten op Instagram. "Ik kan niet wachten. Heb moeilijke en mooie momenten gehad de afgelopen paar weken door alles wat er over me gezegd is, maar het heeft me sterk gemaakt."

Ferry verbleef bijna een maand in een afkickkliniek om van zijn drugsprobleem af te komen. Hij bedankt zijn fans opnieuw voor hun steun. De 25-jarige acteur besloot hulp te zoeken nadat bekend werd dat hij zijn rol als Lucas Sanders in GTST verliest, volgens producent Endemol vanwege 'het herhaaldelijk niet nakomen van productionele afspraken'. Hij werkt na de zomerstop nog tien weken. Dat houdt in dat hij tot eind december in GTST te zien is.

Ferry heeft momenteel opnames voor de bioscoopfilm Sneekweek. Binnenkort moet hij ook gaan repeteren voor de musical Grease waarin hij de vaste vervanger wordt van hoofdrolspeler Tim Douwsma. Stage Entertainment Nederland brengt de nieuwe versie van Grease vanaf 3 september op de planken. De première is op 13 september in Tilburg.