Placeholder

Ferry Doedens: ‘Ik ben heel positief over de toekomst’

Ferry Doedens was de afgelopen zomer veel in het nieuws nadat hij werd ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Inmiddels heeft de acteur de laatste draaidag bij de soap achter de rug. Ferry vertelt dat het moeilijk was. 'Maar ik ben ook heel positief over de toekomst.'

Ferry Doedens heeft zijn laatste draaidag bij GTST gehad. Bij RTL Late Night vertelt Ferry dat het moeilijk was. 'Maar ik ben ook heel positief over de toekomst. Ik zie dit als een nieuwe fase in mijn leven. Ik heb een heftige tijd achter de rug, maar ik geloof dat als er een deur dichtgaat er ergens anders weer een deur opengaat', vertelt Ferry.

Vanaf woensdag 4 november staat Ferry op de planken als Danny Zuko in de musical Grease. 'Dat is een hele andere discipline, heel leuk. Veel mensen weten niet dat ik ook zanger ben. Ik heb al een paar nummers uitgebracht en ik ben nu ook bezig met een nieuwe single,' vertelt de acteur.

Dit jaar werd bekend dat Ferry kampte met een cocaïneverslaving. Als gevolg werd hij ontslagen bij GTST. Rond kerst wordt de laatste aflevering met Ferry uitgezonden.