×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ferry Doedens heeft nieuwe single uitgebracht

12.05.2017 -

Ferry Doedens heeft vrijdag iedereen verrast door een nieuwe single uit te brengen. Het nummer heet Nu of nooit.


Ferry lanceerde Nu of nooit in het radioprogramma van Mattie Valk op Qmusic. 'Nu of Nooit is hip, vrolijk en echt van nu. Een liedje dat supergoed bij me past en ik kan niet wachten om het land in te gaan om iedereen deze nieuwe single te laten horen', aldus de 26-jarige GTST-acteur.

De laatste keer dat Doedens muziek uitbracht was in 2013. Zijn single Hoger en verder kwam toen niet verder dan plaats 88 in de Single Top 100. Ferry hoopt dit keer op een hogere notering. 'Mijn laatste single is ruim 3 jaar geleden uitgebracht en we hebben lang moeten zoeken voor een geschikte track.'

Twee jaar voor Hoger en verder stond hij ook al twee keer in de Top 100 met een nummer. Bij mij en Jij. Dit laatste nummer schopte het nog tot een negentiende plek.