×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ferry Doedens gaat voor stand-upcomedy

21.09.2016 -

Ferry Doedens probeert vanaf volgende maand de lachers op zijn hand te krijgen in Celebrity Stand-Up. De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur is een van de twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen die deelneemt aan het nieuwe komedieprogramma van Comedy Central.


Ferry is niet de enige oud-GTST’er die zich aan stand-upcomedy waagt. Ook Christophe Haddad doet mee aan het programma, maakte Comedy Central woensdag bekend. Met hen gaan ook Tony ‘Sterretje’ Star, Tofik Dibi, Jelka van Houten en Frank Evenblij de uitdaging aan. De namen van de overige zes deelnemers worden later bekendgemaakt.

Celebrity Stand-Up, dat wordt gepresenteerd door cabaretier Martijn Koning, is vanaf 13 oktober zes weken lang op donderdagavond te zien bij Comedy Central. De bekende Nederlanders en Vlamingen staan er niet helemaal alleen voor, ze krijgen hulp van de schrijvers die Mark Rutte hielpen met zijn Correspondents’ Dinner.