Ferri wist al een jaar van vertrek uit GTST

Na 14 seizoenen GTST zullen we afscheid moeten nemen van Rik de Jong. Ferri Somogyi is er wel klaar mee en verlaat de RTL-serie. Hij wist dat zelfs overigens al een jaar geleden.

Het is de tweede keer dat  Ferri vertrekt uit Meerdijk, zo bevestigde RTL nu eindelijk. Weekend bracht het nieuws al enige weken geleden maar vanavond bevestigde de zender het pas. Het is niet voor het eerst dat Ferri Somogyi de serie verlaat. De acteur deed ook al in 2002. Toen om te proberen een carrière als acteur in Amerika op te bouwen. Dat bleek niet succesvol en in 2007 keerde Ferri terug als Rik de Jong. Rik heeft een hartaanval gehad en ligt in net ziekenhuis. Hij overlijdt echter niet, vertelde hij in RTL Late Night. Een derde terugkeer zou dus mogelijk zijn.

Ferri wist al een jaar dat hij weg gaan en moest al die tijd zijn mond houden. Hij wilde zelf weg om zich verder te ontwikkelen en dat lukt niet als je speelt in een dagelijkse soap. Hij wil meer ervaring opdoen in series en films. Conctere plannen heeft Ferri momenteel nog niet.