×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fergie en Josh plukken druiven met baby Axl

14.10.2013 -

Baby Axl mag dan pas zes weken oud zijn, voor Fergie en Josh Duhamel is het geen reden om er niet op uit te gaan met de kleine. Het stel was afgelopen weekend op bezoek bij de wijngaard van de familie Ferguson om druiven te plukken. De Fergusons hebben een eigen wijngaard in Santa Barbara en afgelopen weekend was het oogsttijd.


Op Instagram showt Fergie haar kleine mannetje. Op één foto is Axl te zien in een paars dekentje in de handen van zijn opa, uiteraard tussen de druivenstruiken met een trosje druiven op zijn dekentje. Op een andere foto is te zien hoe Fergie voor een paar tonnen met geplukte druiven staat en manlief Josh zijn handen uit de mouwen steekt.

De wijngaard werd in 2006 geopend door Fergie en haar vader Pat. De wijn die van de druiven wordt gemaakt, wordt verkocht onder het label Ferguson Crest.