×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Feest voor Jan de Hoop

Feest voor Jan de Hoop
7.08.2014 -

Jan de Hoop viert een jubileum. Het is donderdag precies 25 jaar geleden dat hij aan de slag ging bij RTL Ontbijtnieuws.


''Ik ben trots dat ik al zo lang mijn bijdrage lever aan het RTL Ontbijtnieuws. Het is elke keer weer een feest om samen met de hechte redactie de nieuwsuitzendingen samen te stellen en te presenteren'', zegt Jan over zijn zilveren jubileum. ''Ik ben ook dankbaar voor alle kijkers, het is leuk dat ze zo betrokken zijn. Ik krijg al veel felicitaties binnen via Twitter.”

Hoofdredacteur Harm Taselaar: “Ik vind Jan, naast een iconische presentator, ook een hele goede nieuwspresentator. Hij is in staat om op zijn geheel eigen wijze miljoenen mensen op een uitstekende wijze bij te praten. Als Jan het nieuws leest, komt het echt binnen. Je wilt naar hem kijken en je wilt naar hem luisteren. Hij informeert een kijker, Jan doet aan informatie-overdracht. En dat onderscheidt een goede nieuwslezer van een pratende pop.”