×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans van Rihanna woedend na comment van Chris Brown

Fans van Rihanna woedend na comment van Chris Brown
26.11.2018 -

Chris Brown reageerde dit weekend op een topless foto die Rihanna op Instagram plaatste, en daar waren haar fans niet blij mee.


Chris en Rihanna hadden zo'n tien jaar geleden een relatie. Begin 2009 werd Chris gearresteerd voor mishandeling van zijn vriendin. TMZ wist de hand te leggen op politiefoto's van Rihanna, waarop te zien was dat de zangeres behoorlijk toegetakeld was. Chris werd veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf en een taakstraf. Dit tot woede van meerdere organisaties tegen huiselijk geweld, die vonden dat de straf veel te laag was voor iemand met een voorbeeldfunctie zoals de muzikant.

Rihanna plaatste zaterdagavond een foto waarop ze slechts ondergoed en kousen droeg. Chris likete de foto en plaatste een emoji met rode kaken als comment. Dat namen fans van de Barbadiaanse zangeres hem niet in dank af. Ze reageerden massaal op Chris met opmerkingen als 'Laat Rihanna met rust' en 'Blijf bij haar uit de buurt.'

De zangeres heeft zelf niet gereageerd op de post van Chris of de reacties daarop.