×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans starten inzameling voor ex Ariana Grande

Fans starten inzameling voor ex Ariana Grande
15.10.2018 -

Fans van Ariana Grande hebben een inzamelingsactie opgezet voor Pete Davidson. Die zal na de breuk met Ariane een plek nodig hebben om te slapen, grappen de mensen achter de GoFundMe-campagne.


Pete en Ariana verloofden zich dit voorjaar na een paar weken daten, en de Saturday Night Live-comedian trok al snel in bij de zangeres, die een miljoenenpenthouse heeft in New York. Zondag werd echter bekend dat de twee uit elkaar zijn.

Fans van de zangeres maakten zich daarna op social media zorgen om uiteenlopende zaken. De meeste waren bezorgd om de zangeres zelf, die na de dood van haar ex Mac Miller sowieso al in een moeilijke tijd zat. Anderen vroegen zich af wat er nu gaat gebeuren met Piggy Smalls, het biggetje dat Ariana en Pete onlangs in huis namen. Ook zijn veel fans benieuwd wat er nu gaat gebeuren met het nummer met de titel Pete Davidson, dat op Ariana's nieuwe album moet verschijnen.