×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans bezorgd om Lana Del Rey na ‘aanval’

18.04.2018 -

Fans van Lana Del Rey zijn bezorgd over het welzijn van de zangeres nadat ze zou zijn aangevallen door een uitzinnige fan. Dit gebeurde gisteren na haar concert in het Sportpaleis in Antwerpen.


Op een filmpje is te zien hoe een man met zwaaiende armen uit het publiek stormt en zich schijnbaar bovenop de zangeres stort, waarna de twee samen op de grond vallen.

Fans lieten daarop massaal hun bezorgdheid en verontwaardiging blijken op Twitter. Het is niet bekend of de zangeres gewond is geraakt en hoe het met haar gaat.

Het concert in Antwerpen is een onderdeel van haar LA to the Moon Tour waarmee ze haar vijfde album Lust for Life (2017) promoot.