Famke Louise

Famke Louise mishandeld door ex-vriend: ‘Ik werd bijna dagelijks geslagen’

Famke Louise vertelt in haar nieuwe documentaire ‘ Famke Next’ openhartig over de mishandeling door haar ex-vriend enkele jaren geleden.

De influencer werd bijna dagelijks geslagen. “Zo erg dat hij me op de grond sloeg en dan op me in ging trappen. Met volle kracht in mijn buik en op mijn rug. Er lag soms zelfs bloed op de grond, dan was er een tand door mijn lip gegaan.”

Liegen

Famke, die toen nog fanatiek vlogster was, moest op beeld liegen over haar verwondingen. “Hij heeft me toen zo hard aangepakt dat ik een gat in mijn hoofd had. Toen zei hij: ‘Je pakt nu je camera erbij en je gaat filmen en zegt dat je met je hoofd tegen een kast aan bent gevallen. We gaan naar de eerste hulp.'”

‘Gedwongen tot seks’

Lange tijd durfde Famke haar verhaal niet te delen, uit angst dat ze afgeperst zou worden. “Hij is ook in het bezit van ander materiaal van mij. Hij heeft me zelfs gedwongen tot seks en dat heeft hij vastgelegd. Dat heeft hij in beheer genomen voor als ik bij hem wegging, dan zou hij het online zetten. Een ex-vriendin van hem is hetzelfde overkomen.”