Ga naar de inhoud

Famke Janssen heeft hoofdrol in This Is Your Death

De Nederlandse actrice Famke Janssen heeft een hoofdrol te pakken in een nieuwe film. Zij zal samen met acteur Josh Duhamel te zien zijn in het satirische drama This Is Your Death. De film wordt geregisseerd door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito.

Dat meldt The Hollywood Reporter. De film vertelt over een realityshow waarin kandidaten hun leven beëindigen voor het vermaak van het publiek. Duhamel speelt de presentator van de show, Janssen is zijn hardvochtige studiobaas. Esposito speelt zelf ook een rol, vermoedelijk als één van de kandidaten. De opnames van de film beginnen de komende maand in Vancouver.

De Nederlandse ster heeft een druk jaar. De 50-jarige actrice schitterde recent als lesbische advocate in hitserie How to Get Away With Murder en was onlangs nog in de bioscoop te zien in X-Men: Days of Future Past en Taken 3. Josh Duhamel speelde eerder in de serie Las Vegas en was te zien in films als Transformers 4 en de romantische komedie New Year's Eve. Het is nog niet bekend wanneer This is your death in de bioscopen te zien is.