Famke janssen gaat regisseren

Bringing Up Bobby is het regiedebuut de Nederlandse Hollywood-actrice Famke Janssen. Famke is ook verantwoordelijk voor het scenario van deze ontroerende dramatische komedie. De internationale cast bestaat uit o.a. uit Milla Jovovich, Bill Pullman en Marcia Cross. 

De opnames van Bringing Up Bobby zijn inmiddels in volle gang in Amerika. De film gaat over de Oost-Europese Olive, die haar leven tot nu toe op een charmante manier bij elkaar heeft gelogen en bedrogen. Met haar 10-jarige zoontje Bobby probeert ze in het religieuze Oklahoma een nieuw leven op te bouwen. Bobby en Olive weten iedereen op een innemende manier voor hun karretje te spannen, maar wanneer Olive probeert de verzekering op te lichten, wordt ze gearresteerd. Tijdens haar tijd in de gevangenis moet zij leren inzien dat ze Bobby alleen echt een beter leven kan geven, als ze hem tijdelijk los kan laten.

Olive wordt gespeeld door Milla Jovovich (Resident Evil), Bill Pullman speelt de rol van Kent. Hij was eerder te zien in meer dan vijftig bioscoopfilms en heeft ervaring in diverse genres, hij speelde onder andere in The Grudge, Scary Movie, While You Where Sleeping en Independence Day. Marcia Cross zal Mary spelen. Zij is bij het grote publiek bekend uit de series Desperate Housewives en Melrose Place. Ze won voor haar acteerprestaties onder andere twee SAG Awards en een Satellite Award, en werd genomineerd voor een Television Critics Association Award en een Prism Award.


Bringing Up Bobby

wordt voorjaar 2011 in Nederland uitgebracht door Benelux Film Distributors.