×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Families niet blij met serie Johnny en Rijk

21.06.2013 -

De families van Johnny Kraaijkamp sr. en Rijk de Gooyer waren behoorlijk verrast toen ze hoorden dat er een nieuwe 4-delige dramaserie wordt gemaakt over de twee.


Sanne Kraaijkamp laat aan De Telegraaf weten dat ze er niet blij mee is. ‘Beide families zijn hier niet van op de hoogte gesteld. Wij zijn allemaal redelijk ontdaan."

Volgens de krant is ook Rijk de Gooyer junior woedend. ‘Als er in dit stadium al op deze manier wordt gehandeld, acht ik de kans op medewerking vanuit beide families miniem’, gaat Sanne verder.

Producent Paul Voorthuysen maakte vrijdag bekend dat hij op dit moment gesprekken voert met de AVRO-TROS. Het is nog niet bekend wie de rollen van Johnny en Rijk moeten gaan spelen. Maar de serie zou in 2015 op de televisie moeten zijn.