×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie: overlijden Burt Reynolds onverwacht

7.09.2018 -

De familie van de donderdag overleden acteur Burt Reynolds zag zijn overlijden niet aankomen. 'Hij had gezondheidsproblemen, maar toch was zijn dood onverwacht,' zegt een nicht van Reynolds in een verklaring aan persbureau Reuters. Reynolds stierf in een ziekenhuis in Florida aan de gevolgen van een hartaanval. Hij was 82 jaar oud.


Volgens de website IMDb was het de bedoeling dat Reynolds in Once Upon A Time In Hollywood zou verschijnen, een film van Quentin Tarantino die volgend jaar moet uitkomen. 'Mijn oom keek er naar uit om met Tarantino en de geweldige cast samen te werken', aldus zijn nicht.

Ze is verdrietig om zijn dood. 'Met een gebroken hart zeg ik dag tegen mijn oom. Hij was niet alleen een filmicoon, maar ook een genereuze, passievolle en gevoelig man, die veel gaf om zijn familie, vrienden, fans en leerling-acteurs.'