Familie Hoffman kapot van verlies

De familie van Philip Seymour Hoffman ‘zit volledig stuk’ sinds het vernemen van zijn overlijden. Dat liet zijn partner Mimi O'Donnell weten in een persverklaring aan de New York Times. De acteur werd zondag dood aangetroffen in zijn appartement in New York na een vermeende overdosis drugs.

O’Donnell verklaarde: “We zijn kapot van het verlies van onze geliefde Phil en we waarderen de vele steunbetuigingen. Dit is een tragisch en onverwacht verlies en we verzoeken iedereen om onze privacy te respecteren in deze tijd van rouw. Houd Phil alstublieft in jullie gedachten en gebeden.”

Op het moment van zijn overlijden, stond de Oscarwinnende acteur op het punt de opnames van The Hunger Games, Mockingjay: Part 2 af te ronden. Filmstudio Lionsgate liet weten: “Philip Seymour Hoffman was een zeldzaam talent en een van de beste acteurs van onze generatie. Wij prijzen ons gelukkig dat hij onderdeel was van de Hunger Games-familie. We wensen de familie van Philip heel veel sterkte toe.”

Naast zijn vriendin, laat Seymour Hoffman drie kinderen achter: de tienjarige Cooper, de zevenjarige Tallulah en de vijfjarige Willa. Hij was 46- jaar.