×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie Borsato rouwt om hun geliefde viervoeter

Familie Borsato rouwt om hun geliefde viervoeter
4.04.2019 -

De familie Borsato heeft afscheid moeten nemen van hun geliefde viervoeter Shaggy. Leontine en zoon Luca delen op Instagram beelden van het hondje en schrijven lieve woorden. 'We zijn verdrietig maar ook ontzettend dankbaar dat we ruim 15 jaar van haar hebben mogen genieten', aldus Leontine, de echtgenote van Marco Borsato.


Luca maakt er nog een grapje van, maar mist het hondje ook. ‘Al vond ik je af en toe bloedirritant als je voor m’n voeten liep, je was altijd de liefste hond die er was. Vanaf mijn 5e in mijn leven. Wat een tijd’, schrijft hij bedroefd. Verder belooft hij goed op Bella te letten, de andere hond van het gezin.

In 2004 kozen de Borsato’s voor pup Shaggy, een Lhasa Apso. Dat is een Tibetaans monnikenhondje dat goed tegen verschillende weersomstandigheden kan en weinig blaft. ‘De monniken gebruikten hem bijvoorbeeld om hun voeten warm te houden, maar voor ons is het gewoon een kleine grote vriend’, schreef Marco destijds.

Foto: Reni van Maren