‘Familie Bobbi Kristina woest over foto’

De familie van Bobbi Kristina is woest. Het Amerikaanse blad National Inquirer plaatste deze week een foto van de onlangs overleden Bobbi op haar sterfbed op de voorpagina van het blad.

Op de foto is Bobbi te zien terwijl ze in een bed ligt in het hospice waar ze de laatste weken van haar leven verbleef. Bobbi is buiten bewustzijn en heeft een ziekenhuishemd aan, aldus FOX411. "De familie is heel erg boos", aldus de bron. "Ze bekijken nu of ze juridische stappen kunnen ondernemen. Ze willen heel graag weten wie deze foto genomen heeft."

De foto van Bobbi zou voor een bedrag van 100.000 dollar (ruim 90.000 euro) zijn verkocht aan het blad. In het magazine staan ook foto's van de kist waarin Bobbi Kristina lag, net als foto's van haar rouwende familieleden.

Bobbi Kristina overleed op 26 juli. De dochter van Whitney Houston en Bobby Brown werd op 31 januari bewusteloos aangetroffen in haar badkuip. Toen Whitney Houston drie jaar geleden overleed, deed The National Inquirer overigens iets soortgelijks. Het blad plaatste toen een foto van Whitney in een open kist. Daar kreeg het blad toen ook veel kritiek op, maar dat weerhoudt de makers er niet van om deze foto nu opnieuw af te drukken, naast de foto van Bobbi in haar bed.